Wat is de meerwaarde van de koppeling Dialog en de BouwApp?

Eerder deze week gaven Lummieke IJmker van Dura Vermeer en Katja Torbijn een webinar over de toegevoegde waarde van omgevingsmanagementtool Dialog en communicatietool De BouwApp (en de handige koppeling tussen die twee!). In dit webinar vertelden we hoe we deze integratie hebben toegepast binnen het project de Uithoornlijn en wat de meerwaarde is van de koppeling Dialog en de BouwApp.

Katja was tot voor kort namens de opdrachtgever gemeente Amsterdam betrokken als adviseur omgevingscommunicatie bij de Uithoornlijn. Lummieke IJmker werkt als omgevingsmanager vanuit opdrachtnemer Dura Vermeer bij het project.

Gebruik van ondersteunende tools

We gingen in op de – in onze ogen – noodzaak om dergelijke tools te gebruiken. Ook de voordelen van een realtime samenwerking, het gemak van toegang tot informatie in elkaars systemen en hoe dit heeft bijgedragen aan efficiënte communicatie met alle betrokken partijen kwamen in het webinar aan bod. Aandachtspunten zoals de AVG ontbraken uiteraard ook niet.

Webinar koppeling Dialog en De BouwApp

Heb je het webinar gemist? Maak een half uurtje vrij in je agenda en kijk het webinar terug! Nog meer weten? Laat het Katja weten, ze beantwoordt je vragen graag!

Interessant artikel? Delen mag!

downloads

Met wie krijg je te maken tijdens je project?

9 contentrubrieken die je kunt gebruiken voor je projectsite

Gratis inhaakkalender 2024 voor de bouw- en infrasector

onze diensten

Meer informatie?

Neem contact op met ons voor meer informatie