Maak kennis met de mensen achter bouwenzondegedoe.nl

Over 'bouwen zonder gedoe'

Ervaring bij opdrachtgevers en opdrachtnemers

Onze ervaring aan beide kanten maakt dat wij de verschillende belangen, verantwoordelijkheden en communicatielijnen uitstekend begrijpen. Dat zorgt voor een goede samenwerking en een betere aanpak.

Wij spreken de taal van de sector

Door onze jarenlange ervaring spreken wij de taal van de bouw- en infrasector. We begrijpen BLVC-plannen en balkenplanningen en vertalen die naar goede omgevingscommunicatie.

Focus op de mensen

Onze focus ligt op de mensen. Niet op de techniek of de organisatie. Want hoe je omgeving er ook uitziet: het zijn altijd mensen die je tegenkomt. En die gaan liever met een persoon dan met een organisatie in gesprek.

100% voorspelbaar, 0% gedoe

We voorkomen verrassingen en komen afspraken na. Dat zorgt voor draagvlak en begrip in de omgeving. Zo maken we het bouwproces soepel en betrouw-baar: bouwen zonder gedoe.

Omgevingscommunicatie:

over Bouwen zonder gedoe

Binnenstedelijk bouwen zonder overlast is helaas niet mogelijk. Maar bouwen zonder gedoe met je projectomgeving is wél mogelijk. 0% gedoe, 100% voorspelbaarheid, dat is waar db-m naar streeft. 

Met omgevingscommunicatie streven we naar 0% gedoe tussen het projectteam en de projectomgeving: jij niet met de omgeving, de omgeving niet met jou. Of eigenlijk: met ons, want wij helpen je daar graag bij! Door naar de omgeving te luisteren en samen met het projectteam (opdrachtgever en opdrachtnemer) mogelijke oplossingen te zoeken voor zorgen, wensen en vragen.

Maar ook door het eerlijke verhaal te vertellen en het gevoel van overlast door het project niet weg te wuiven. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo voorkomen we verrassingen. Voor jouw project en voor je projectomgeving. Precies daar zit de 100% voorspelbaarheid. Die draagt weer bij aan draagvlak en begrip. En dat draagt weer bij aan bouwen zonder gedoe met je omgeving.

 

De communicatieadviseurs van db-m hebben een jarenlange ervaring in de bouw-, infra- en vastgoedsector. Die deden we op bij diverse organisaties in de sector. En bij verschillende projecten door heel Nederland, groot of klein. Voor publieke en commerciële partijen, vanuit de opdrachtgever of de opdrachtnemer. 

We treden op als adviseur of regisseur en pakken de voortrekkersrol als jij dat vraagt. We kennen de bouwprocessen, spreken de taal en hebben de benodigde veiligheidscertificaten. Maar we nemen meer mee. Want we brengen mensen en belangen bij elkaar, dragen plezier uit en maken serieuze zaken vrolijk. Doordat onze focus ligt op mensen in plaats van op techniek boeken we vanuit een andere invalshoek resultaten.

Met omgevingscommunicatie streven we naar 0% gedoe tussen het projectteam en de projectomgeving

"We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo voorkomen we verrassingen."

over bouwen zonder gedoe

Hulp nodig bij jouw bouw- of infraproject?

Waarmee kunnen we jou helpen?

Een goede relatie en goede communicatie met je omgeving zorgt ervoor dat je bouwproces soepel verloopt. Wij helpen je graag vanaf de plan- of initiatieffase.

Omgevingscommunicatie is steeds vaker onderdeel van aanbestedingen voor complexe bouwprojecten. Wij ondersteunen opdrachtgevers én opdrachtgevers hier graag bij.

Je wilt je omgeving graag écht bereiken. Dat begint met weten met wie je communiceert en wat de behoeften zijn. Wij verzorgen die analyse voor je.

Soms heb je tijdelijk behoefte aan extra communicatiecapaciteit. Wij gaan altijd op zoek naar de juiste adviseur voor jouw vraag.