Waar kunnen we jou bij helpen?

Omgevingscommunicatie: diensten

Diensten

“Binnenstedelijk bouwen zonder overlast is helaas niet mogelijk. Maar bouwen zonder gedoe met je projectomgeving is wél mogelijk. 0%, 100% voorspelbaarheid, dat is waar wij naar streven.” 

Wij geloven dat een goede relatie je verder brengt. Intern en extern managen we verwachtingen door open, eerlijk en tijdig te communiceren. In goede, maar ook in slechte tijden. Wij verkiezen luisteren boven zenden. We zijn de schakel tussen ‘buiten’ en ‘binnen’ en bouwen in die rol aan langdurige relaties. Daarvoor hanteren wij een pragmatische manier van werken, proactief en toegankelijk. We schrijven concrete plannen van aanpak. We ontwikkelen duidelijke communicatiemiddelen die aansluiten bij onze doelgroepen. Dat is altijd maatwerk.

Jarenlange ervaring

Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring in de bouw-, infra- en vastgoedsector. Die deden we met verschillende diensten op bij diverse organisaties in de sector. En bij verschillende projecten door heel Nederland, groot of klein. Voor publieke en commerciële partijen, vanuit de opdrachtgever én de opdrachtnemer. We treden op als adviseur of regisseur en pakken de voortrekkersrol als jij dat vraagt. We kennen de bouwprocessen, spreken de taal en hebben de benodigde veiligheidscertificaten. Maar we nemen meer mee. Want we brengen mensen en belangen bij elkaar, dragen plezier uit en maken serieuze zaken vrolijk. Doordat onze focus ligt op mensen in plaats van op techniek, boeken we vanuit een andere invalshoek resultaten.

Omgevingscommunicatie

Een goede relatie en goede communicatie met je omgeving zorgt ervoor dat je bouwproces soepel verloopt. Wij helpen je graag vanaf de plan- of initiatieffase.

Aanbestedingsbegeleiding

Omgevingscommunicatie is vaak onderdeel van aanbestedingen voor bouwprojecten. Wij ondersteunen opdrachtgevers én opdrachtgevers hier graag bij.

Omgevingsanalyse

Je wilt je omgeving graag écht bereiken. Dat begint met weten met wie je communiceert en wat de behoeften zijn. Wij verzorgen die analyse voor je.

Interim communicatieadvies

Soms heb je tijdelijk behoefte aan extra communicatiecapaciteit. Wij gaan altijd op zoek naar de juiste adviseur voor jouw vraag.