Bouw woningen Missiehuis Park gestart

Bouw woningen Missiehuis Park gestart

Vrijdag 13 oktober 2023 startte de bouw van de woningen in het Missiehuis Park in Driehuis. Een belangrijke mijlpaal voor het project, de toekomstige bewoners en de omgeving. En een mooie opdracht voor db-m, want samen met Allganized organiseerden we dit feestelijke evenement in opdracht van Equilis. CEO van ontwikkelaar Equilis, Dimitry Melchiors, benadrukt dat het project met alle betrokkenen samen en in een zeer goede harmonie tot stand is gekomen. Een mooi resultaat op het gebied van participatie met de omgeving!

Bouwen zonder gedoe met de omgeving

Ook de buren van het project waren uitgenodigd en aanwezig. Hoewel het eindresultaat prachtig wordt, hebben zij tot die tijd te maken met bouwwerkzaamheden voor de deur en bouwverkeer door de straat. Niet altijd fijn natuurlijk. Via brieven en de BouwApp houdt het projectteam iedereen op de hoogte van de werkzaamheden. Ook worden vragen en klachten uit de omgeving via de BouwApp opgepakt. Zo voorkomt Equilis samen met aannemer Slokker verrassingen voor haar tijdelijke ‘buren’. Oftewel: bouwen zonder gedoe.

Missiehuis Park

Het monumentale Missiehuis uit 1924 deed oorspronkelijk dienst als priesterverblijf. Later nam de Koninklijke manier haar intrek in het complex. Op dit moment wordt het Missiehuis herontwikkeld naar stijlvolle appartementen en karakteristieke eengezinswoningen. In Missiehuis Park worden 18 koopappartementen, 35 koopherenhuizen, 3 woningen in de kapel en 1 paviljoenwoning gerealiseerd. Alle woningen en appartementen zijn straks gasloos en bijna energieneutraal.

fotografie: Equilis/Joanna Vunderink

Interessant artikel? Delen mag!

downloads

Met wie krijg je te maken tijdens je project?

9 contentrubrieken die je kunt gebruiken voor je projectsite

Gratis inhaakkalender 2024 voor de bouw- en infrasector

onze diensten

Meer informatie?

Neem contact op met ons voor meer informatie