Blij met jou!

Blij met jou!

Jij zorgt ervoor dat ik iedere dag plezier heb in mijn werk. Dat ik me vol energie op de uitdagingen van het project, de omgeving of het communicatievak stort. Met jou kan ik lachen, of een serieus gesprek voeren. Ik kan ‘iets tegen je aan houden’, even met je ‘sparren’, van je leren, gewoon even heel boos zijn, of juist overdreven enthousiast zijn. Je inspireert me, houdt me de spiegel voor, relativeert waar dat mij soms even niet lukt, denkt met me mee of motiveert me. Door jou en/of met jou werk ik aan prachtige bouwprojecten, mooie communicatieplannen en fijne opdrachten. Morgen is het Nationale Complimentendag. En omdat wij de dingen altijd net even anders doen, ‘vier’ ik dat lekker al vandaag.

Vandaag zet ik jou als mijn huidige of vroegere opdrachtgever in het zonnetje: bedankt voor de mooie opdrachten en het vertrouwen dat ik van je krijg! En natuurlijk alle collega’s waar ik nu en in het verleden mee samenwerk of heb samengewerkt: bedankt voor de fijne samenwerking en als het moois dat we samen bereik(t)en! Alle mensen die met en voor db-m werken: bedankt dat jullie zoveel mooi werk doen, voor ons en onze opdrachtgevers. Natuurlijk ook alle leveranciers, die zonder twijfel en met veel plezier met ons meebewegen als we weer eens last-minute een vraag hebben. En iedereen die op een andere manier bijdraagt aan mijn persoonlijke werkgerelateerde kernwaarden plezier, ondernemerschap, vrijheid, en vooral: leuke mensen.

Bedankt!

Interessant artikel? Delen mag!

downloads

Met wie krijg je te maken tijdens je project?

9 contentrubrieken die je kunt gebruiken voor je projectsite

Gratis inhaakkalender 2024 voor de bouw- en infrasector

onze diensten

Meer informatie?

Neem contact op met ons voor meer informatie